Svenska
ETUSIVU INFO KAUPAN EHDOT YRITYKSESTä OSTOSKORI KASSALLE REKISTERöIDY KIRJAUDU SISääN
Maksutavat
Paytrail
Rekisteriseloste
CD-Dreamsin verkkokaupan, www.cd-dreams.fi, rekisteriseloste.
Rekisterin pitäjä ja rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö
Stefan Granroth
Rekisterin sijainti:
Pietarsaari, Suomi.
Rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilörekisteri ylläpidetään asiakassuhteiden hoitamiseen.
Rekisterin nimi:
CD-Dreamsin asiakasrekisteri
Rekisterin tietosisältö:
Asiakkaan nimi
Postiosoite
Postinumero
Sähköposti
Puhelinnumero
Syntymäaika
Asiakkaan ostokset
Rekisterin lähteet:
CD-Dreamsin www-sivuston, www.cd-dreams.fi, rekisteröintilomake sekä saman www-sivuston tilauslomake.
Henkilötietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle:
CD Dreams ei anna eikä myy henkilötietoja kolmannelle osapuolelle. ?Henkilötietojen luovuttaminen viranomaisille Suomen henkilötietolain mukaan.
Rekisterin sisäinen käyttö:
Rekisteriä käytetään toimittamaan tilattuja tuotteita sekä yhteydenottoon esim. toimitusongelmien ilmestyessä.
Rekisterin tietosuoja:
CD-Dreamsin asiakasrekisteri hoidetaan hyvän tapaan ja suomalaisen lainsäädännän mukaisesti.
Rekisteri säilytetään ainoastaan palomuurilla ja muulla mahdollisella suojavarusteella suojatussa ATK-pohjaisessa järjestelmässä.
Asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan CD-Dreamsin henkilökuntaan kuuluvat henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
Henkilötietojen ja rekisteritietojen säilytys, arkistointi ja poistaminen:
Tilauksen jälkeen, henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin tuotteen kuluttajasuoja on voimassa. Jos henkilö rekisteröityy www-sivustolla, hänen henkilötietonsa säilytetään kunnes hän haluaa poistaa tiedot rekisteristä.
Tietoja rekisteröidylle:
Rekisteröidylle annetaan lisätiedtoja yrityksen www-sivustolla, www.cd-dreams.fi, sekä puhelimitse tai faksin kautta.
Rekisteröidyn oikeus tarkistaa ja korjata tietoja:
Rekisteröity henkiö voi ottaa yhteyttä CD-Dreamsiin ja pyydä lisätietoja rekisteritiedoistaan. Tiedot lähetetään postitse, jotta väärinkäytön mahdollisuus on pienin mahdollinen. Henkilötietoja ei luovuteta puhelimitse tai sähköpostitse.
Alaikäisiä ja asiakasrekisteri
Alaikäiset henkilöt eivät saa rekisteröityä verkkokauppaan.
Myös alaikäisten mahdollisuus ostaa verkkokaupasta on rajoitettu. Alle 18-vuotiaat eivät saa tilata verkkokaupasta.
Alaikäisten on käännyttävä vanhempien tai huoltajan puoleen voidakseen tilata CD-Dreamsin verkkokaupasta.
Vastuurajoitus:
CD-Dreams ei kanna vastuuta, jos asiakas antaa vääriä tietoja tilauksen yhteydessä.
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä
Suosittelemme
Issa
Run With The Pack
18.50 €
Hexed
Netherworld
18.50 €
Sebastien
Act Of Creation (Digi)
18.50 €
Amorphis
Queen Of Time (Limited CD-Digi)
19.50 €
McLaughlin Stevie
Toy Empires
19.50 €
Odyssey Desperado
Don't Miss The Sunset
22.00 €